четвер, 19 квітня 2012 р.

Зустріч дієцезіальної комісії по підготовці до Євхаристійного конгресу

5 березня, у Києві відбулася зустріч членів Комісії по підготовці проведення Євхаристійного Конгресу у присутності його Високопреосвященства Ординарія Київсько-Житомирської дієцезії Архієпископа Петра Мальчука - повідомив секретар Архієпископа о. Ігор Ольховський.


Дієцезіальна комісія по підготовці організації та проведення Євхаристійного Конгресу у Київсько-Житомирської дієцезії була створена напередодні та складається з наступних представників: о. Яцек Пиль - настоятель парафії Зіслання св. Духа в м. Чернігів - голова комісії, о. Віталій Безшкурий - канцлер курії дієцезії і настоятель парафії св. Олександра в м. Києві, о. Григорій Рассоленко - настоятель парафії св. Софії в м. Житомирі, о. Стефан Маєвський - настоятель парафії Воздвиження Хреста Господнього в м. Новоград- Волинський, о. Андрій Бачинський - офіціал Дієцезіального трибуналу.
Присутніх членів комісії привітав Архієпископ Петро Мальчук і розповів про завдання новоствореної комісії.Під час зустрічей були обговорені організаційні справи Конгресу, який розпочнеться 26 травня у прокатедральному соборі св. Олександра м. Києва.
Прийняті рішення:
- розглянути проекти плакатів на час Конгресу
-опрацювати проект листа звернення Архієпископа Ординарія до душпастирів про детальне переживання Конгресу в парафіях
- вислати гомілетичні матеріали на кожен день під час тривання Конгресу
-виготовити допоміжні зошити з літургійними текстами на Службу, яка відбудеться на початку Конгресу
- зафіксовано дату наступної зустрічі
Присутні насамкінець поділились враженнями, які представляють взаємну зацікавленість та побажали плідної підготовки до Конгресу на місцях.

Немає коментарів:

Дописати коментар